VinPilot® szoftvertámogatás nélküli vezérlők

A VinPilot vezérlőink IP 54-es kivitelben tartályra vagy annak közvetlen közelébe telepíthetőek, de kívánság esetén egy központi vezérlőben is elhelyezhető. A tartályvezérlők előnye, hogy a kijelzőjén, a tartály közelében leolvasható az éppen aktuális erjedési hőfok, és az esetleges módosítások a szabályzó kezelőfelületén elvégezhetőek.

A VinPilot One tartály szabályzóval egy új széria került kifejlesztésre, ami képes a borászatok legmagasabb igényeit is kielégíteni, és a megbízható működés mellet a kitűnő ár/érték aránnyal rendelkezik. A szabályzókat olyan borászatoknak ajánljuk, ahol csak az erjesztési folyamat irányítása, beleértve a fermentáció alatti hűtést és fűtést, az almasav-bontás, hidegkezelés az igény.
A magas szintű elektronika egy újonnan kifejlesztett vízmentes házba került beépítésre, amely egy biztonságos, zavarmentes üzemvitelt és hosszú élettartamot garantál. A tartályszabályzók, az előzőekhez hasonlóan többféle kivitelben készülnek, és különböző módon, közvetlenül a tartályokra vagy falra szerelhetők.

 

VINPILOT ONE FLEX

A ONE FLEX szabályzó egy, a hátoldalára szerelt, beépített rozsdamentes hőmérséklet érzékelővel rendelkezik,vinpilot one flex
és a tartályokra szerelt védőhüvelybe helyezhető.
A szabályzók VinPilot One Flex J vagy VinPilot One Flex-SI-ként kerülnek forgalomba, és egy vízmentes,
dugaszolható csatlakozó segítségével kapcsolódnak a vezérlő hálózathoz. Ez az alkalmazás lehetővé teszi,
egy tétel erjesztésének befejeztével a szabályzó egy másik, éppen erjesztendő tartályra való áthelyezését.
Ezáltal költséghatékonnyá téve a beruházást

 

 

 

vinpilot rögzítés flex jvinpilot rögzítés flex si

 

 

VINPILOT ONE SPLIT

 

One Split KGA ONE SPLIT szabályzóknál a hőmérőt általában egy 8m hosszú kábel segítségével csatlakoztatjuk, ami lehetővé teszi a tetszőleges elhelyezést a tartályokon vagy az épület falán. A VinPilot Split T változatnál 3db M4-es csavarok segítségévelrögzíthetjük a szabályzót a tartályokra, a gyártó által szerelt tartólemezre. Az SI változatnál egy úgynevezett „snap in” adapter és egy, a tartályra szintén a gyártó által hegesztett, rozsdamentes hengeres csap segítségével rögzítjük a szabályzót, de lehetőség van a falra való szerelésre is

 

 

 Split TSplit SIsplit

Szerelési minta

1. VinPilot OneFlex beépített érzékelővel
2. VinPilot One Split külső érzékelővel
3. Hőmérsékletérzékelő kábellel
4. Vezérlőkábel
5. Hűtő/fűtő szelep
6. One Splitbox
7. Vezérlőszekrény

 

 

 

VINPILOT ONE COMPACT

 

 Compact1

 

 

 

VINPILOT PANEL

 

Olyan pincészetekhez ajánljuk, ahol nem szükséges a szoftveres támogatás, de a vezérlést központi helyről szeretnénk irányítani.

vezérlő szekrény